Răzbunarea lui Oprea. I-a lăsat fără doctorate pe senatorii care au votat pentru urmărirea penală

El i-a făcut, el îi distruge! Toţi cei 72 de senatori care au încuviinţat urmărirea penală a lui Gabriel Oprea au rămas fără doctorate. Generalul s-a supărat că a fost trădat şi le-a retras lucrările. Avea tot dreptul, pentru că el e coordonatorul a sute de doctorate, inclusiv ale senatorilor.

Deşi votul trebuia să fie secret, cu bile, Oprea a spus că e o ţară democratică şi că nimic nu-l opreşte să stea lângă urne şi să se uite. În timp ce colegii treceau să voteze, Oprea trăgea cu ochiul şi cum vedea că unul a votat pentru urmărirea penală, striga: “Te-ai lins pe bot de doctorat” şi îl nota într-un carneţel.

Ameninţările lui Oprea nu s-au oprit aici. “Mulţi dintre voi sunt securişti, iar eu vă sunt şef. Vedeţi voi mâine la sediu! O să constat şi eu că interesul naţional impune să vă tai pensiile alea pe care vi le-am dat tot eu”, a spus Oprea. Acesta le-a promis-o senatorilor: “O să mă regretaţi când o să circulaţi cu Loganul de serviciu, în loc de limuzinele cu care v-am obişnuit eu”, a mai declarat senatorul infractor.

Scris de Ionut
24 februarie 2016 14:02
Citește mai mult despre: doctorat Oprea Parlament senat

Alte articole

Vezi mai mult