Răzbunarea lui Virgil! I-a trântit lui Simion o factură de gaz de 3 milioane de lei

După ce s-a închis în baie și a plâns singur mai bine de trei ore, penelistul Virgil Popescu a considerat că e cazul să fie bărbat și să-l pedepsească pe George Simion. S-a folosit de faptul că este ministru al Energiei și i-a trântit lui Simion o factură de 3 milioane de lei la gaz. Și îi pregătește încă una de 2 milioane de lei pentru electricitate.

După ce trimite și a doua factură, Virgil Popescu ar cam vrea să demisioneze, ca să nu riște să fie agresat din nou de George Simion. Și cum niciun alt penelist n-ar vrea să-și asume un astfel de risc, PNL va ceda ministerul Energiei celor de la PSD, care-l vor numi pe Daniel Ghiță, a cărui singură calitate este că e bun la bătaie.

George Simion a anunțat deja că numirea lui Daniel Ghiță este cea mai bună veste pentru România și a promis că-l va susține necondiționat pe pesedist, doar să nu-l bată. De asemenea, Simion a negat că ar fi vrut să-l sărute pe Virgil Popescu în timpul altercației. „Am prieten stabil de cinci ani, nu văd de ce aș face-o“, a spus liderul AUR, refuzând alte comentarii pe subiect.

Scris de Calin
8 februarie 2022 16:36
Citește mai mult despre: factura George Simion PNL

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult