Nicușor Dan a răbufnit! Cel mai tocilar politician al României s-a răzbunat pentru șicanele de Ilfov ale primarului Gabi Firea, care și-a trimis gorilele și gunoierii să-i bruieze conferințele lui Nicușor.firea_laser_ochi.jpg

În consecință, un necunoscut s-a apropiat cu un laser de casa din Voluntari a Gabrielei Firea și i-a băgat un laser în ochi în timp ce-și făcea rugăciunile, întrerupându-i legătura cu Dumnezeu de câteva ori. Firea spune că e cu atât mai grav cu cât ea se ruga la Domnul s-o ajute să termine mai repede lărgirea străzii Fabrica de Glucoză și finalizarea Prelungirii Ghencea la 2 benzi, precum și câteva pasaje pe la centură.

În momentul în care Pandele a văzut laserul pe capul Gabrielei Firea, primarul din Voluntari a sărit pe geam, crezând că urmează să fie asasinați, și s-a lovit rău de una din cele 174 de troițe din curtea casei lor.

Gabi Firea e convinsă că a fost mâna lui Nicușor, pentru că laserul nu a venit direct, ci a fost reflectat în 5-6 oglinzi, ceea ce presupune un calcul matematic complex, de care doar Nicușor Dan ar fi fost capabil.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Friday, 19.06.2020 11:42 Politic

National Cinematografic