Răzvan Theodorescu, atac dur la Codrin Ştefănescu: E o ruşine pentru comunitatea chei!

Membru vechi și respectat al comunității chei, Răzvan Theodorescu a lansat azi un atac dur la adresa lui Codrin Ștefănescu. ”Mi-e și rușine să mai spun cuiva că fac parte din comunitatea chei din cauza idiotului de Codrin. Hai, nu comentez că arată cum arată, dar nu pot ignora ce tâmpenii și mizerii scoate pe gură. Un odios!”, a răbufnit Răzvan Theodorescu.

”Și așa suntem o comunitate neacceptată de mulți dintre români, chiar nu avem nevoie de alți antipatici printre noi”, a adăugat Răzvan Theodorescu. ”Comunitatatea chei din România suferă destul din cauza unora ca Marcel Pavel sau Mihai Trăistariu, ne putem lipsi de Codrin. Sincer vă spun, mi-aș fi dorit să se nască cu păr, să nu fie unul dintre noi.”

Codrin Ștefănescu a refuzat să-i răspundă lui Răzvan Theodorescu, considerându-l mult prea irelevant pentru cineva de anvergura sa. ”Nu mă scol eu ca să-i răspund unuia ca Răzvan Theodorescu. Nu e nici mai frumos, nici mai deștept decât mine, deci n-am de ce să-l bag în seamă”, a declarat sluga lui Dragnea.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
21 noiembrie 2018 13:19
Citește mai mult despre: chei chelie codrin stefanescu razvan theodorescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult