Situaţia lui Tudorel Toader devine din ce în ce mai penibilă! La nici o zi de la dezvăluirea că a fost confundat cu procurorul Augustin Lazăr, procurorul Cristian Lazăr a emis un comunicat dur: "Cine sunt Cristian şi Augustin Lazăr? Mă cheamă Marcel Lazăr!"

marcel_lazar_confundat_toader.jpg
Mai mult, Marcel Lazăr, cel care a fost confundat de Tudorel Toader cu Cristian Lazăr, cel care a fost confundat de Tudorel Toader cu Augustin Lazăr, nu e nici măcar procuror, ci şofer de microbuz în Tecuci.

"Ce caut eu în mapa lui Augustin Lazăr, sau a lui Cristian Lazăr, nu-mi explic, singura mea legătură cu procuratura a fost când am procurat nişte bujii pentru microbuz, din târg", a exclamat Marcel Lazăr, care spune că va recurge la toate mijloacele legale pentru a-şi apăra reputaţia.

"Marcel Lazăr poate să stea liniştit, a fost o confuzie, mă refeream la Maricel Lazăr, vărul lui Eustache Lazăr", a precizat ministrul Justiţiei.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 01.11.2018 17:47 Politic

National Cinematografic