Situaţia lui Tudorel Toader devine din ce în ce mai penibilă! La nici o zi de la dezvăluirea că a fost confundat cu procurorul Augustin Lazăr, procurorul Cristian Lazăr a emis un comunicat dur: "Cine sunt Cristian şi Augustin Lazăr? Mă cheamă Marcel Lazăr!"

marcel_lazar_confundat_toader.jpg
Mai mult, Marcel Lazăr, cel care a fost confundat de Tudorel Toader cu Cristian Lazăr, cel care a fost confundat de Tudorel Toader cu Augustin Lazăr, nu e nici măcar procuror, ci şofer de microbuz în Tecuci.

"Ce caut eu în mapa lui Augustin Lazăr, sau a lui Cristian Lazăr, nu-mi explic, singura mea legătură cu procuratura a fost când am procurat nişte bujii pentru microbuz, din târg", a exclamat Marcel Lazăr, care spune că va recurge la toate mijloacele legale pentru a-şi apăra reputaţia.

"Marcel Lazăr poate să stea liniştit, a fost o confuzie, mă refeream la Maricel Lazăr, vărul lui Eustache Lazăr", a precizat ministrul Justiţiei.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Thursday, 01.11.2018 15:47 Politic

National Cinematografic