Premierul Viorica Dăncilă se implică în situația din Afghanistan! Dăncilă a decis să rupă relațiile diplomatice cu Talibania și să mute ambasada din Kabul la Ierusalim, din rațiuni de securitate. 

diploma_super_premier_dancila.jpg

Premierul le-a transmis diplomaților români din Kabul să părăsească zona și să ia un Uber spre Israel, sau să se combine la un Bla Bla Car până acolo, pentru că bugetul nu permite momentan această cheltuială cu deplasarea, prioritare fiind pensiile.

Mutarea ambasadei e primul pas. Dăncilă a decis să urmeze exemplul lui Donald Trump și să taxeze absolut tot ce importăm de la talibani: ”Să se învețe minte să mai atace statul român. Dacă nu se potolesc le băgăm şi vize acestor talibani”, a mai spus Dăncilă.

Ministrul Teodorovici s-a conformat, a făcut deja un calcul și dacă punem o acciză modică pe heroina care tranzitează România, am aduna cam 4 miliarde de euro lunar, acesta fiind singurul produs exportat de Afghanistan.


beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Thursday, 05.09.2019 11:16 Politic

National Cinematografic