În lumina antentatelor de la Paris, Guvernul a dat o Ordonanţă de Urgenţă, prin care glumele cu Mahomed sau cu Victor Ponta sunt interzise pe o perioadă de 3 ani, în interesul păstrării ordinii şi liniştii publice.ponta_alegatori_senili.jpg

“Sper că de data asta nu va mai contesta nimeni urgenţa acestei norme. Aţi văzut ce tragedii se pot întâmpla când se fac glume în mod necontrolat. Trebuie înfiinţat un Consiliu Naţional, care să stabilească o listă cu subiecte despre care nu se fac glume, începând cu aleşii neamului şi ale personalităţi importante”, a declarat Victor Ponta.

Ordonanţa prevede că jurnaliştii care vor continua să facă glume vor fi obligaţi să plătească o amendă către Biserică, după care vor fi trimişi la un curs de reeducare, susţinut de Valeriu Zgonea, curs la care vor învăţa să scrie elogios despre realizările Guvernului.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Thursday, 08.01.2015 17:10 Politic

National Cinematografic