Reacție dură la adresa Rusiei! NATO a creat pagina de Facebook ”Alături de Ucraina”

NATO le-a dat azi o palmă celor care acuzau lipsa ei de reacție față de invadarea Ucrainei de către trupele rusești. Într-un demers care a lăsat analiștii militari cu gura căscată, NATO a creat pagina de Facebook ”Alături de Ucraina”, semn clar că nu va mai tolera atitudinea ostilă a Rusiei.

Până și cei mai bine infiltrați spioni ruși au fost luați prin surprindere de această decizie fermă și lipsită de echivoc a NATO. Iar atitudinea NATO este cât se poate de dură: de exemplu, la fiecare zece imagini cu pisicuțe, se postează pe pagina de susținere a Ucrainei de pe Faebook și o imagine cu un tanc sau avion NATO – pilotat însă, ce-i drept, de o pisicuță.

SUA au mers chiar mai departe. Congresul american a decis scoaterea de pe iTunes a tuturor pieselor care aparțin unor artiști ruși, măsură susținută fără rezerve și de președintele Barack Obama. Reacția lui Putin se lasă deocamdată așteptată, dar asta probabil doar pentru că încă este efectiv uluit de deciziile halucinante ale SUA și NATO.

Scris de Calin
29 august 2014 15:08
Citește mai mult despre: facebook NATO rusia ucraina

Alte articole

Vezi mai mult