Președintele Putin nu este singur în lupta cu forțele destabilizatoare care vor să distrugă și Rusia, s-o transforme într-o colonie americană. Puternicele organizații PSD de la Mioveni, Târgoviște sau Buzău au anunțat că vor ieși în stradă să apere pe șeful Rusiei împotriva manipulărilor josnice venite din partea mass-media progresistă. 

miting de sustinere putin.jpg

„Domnul Putin, știe toată lumea, a mai omorât câte un ziarist pe ici pe colo, a mai invadat o țară, dar a făcut și bine la oameni. El e un om drept, un patriot care-și apără țara și stă pavăză împotriva imperialismului american”, a declarat un vicepreședinte al PSD care, în linia lansată de alți membri ai partidului, a zis că e dispus să iasă cu mitraliera în piața Roșie să împuște oameni din opoziție dacă este cazul. 

Floricica Dansatoarea a fost urcată de urgență într-o cursă specială cu direcția Moscova, în timpul zborului aceasta repetând noul refrenul „Unde este domnul Navalnîi, de ce nu vine domnul Navalnîi aici să dea explicații poporului care l-a ales”. Alexei Navalnîi, liderul opoziției ruse nu a putut fi contactat până la această oră, în beciurile poliției neexistând semnal la telefon. 


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 27.03.2017 15:18 Politic

National Cinematografic