Reacție la protestele din Rusia! PSD anunţă un miting de susţinere a preşedintelui Putin

Președintele Putin nu este singur în lupta cu forțele destabilizatoare care vor să distrugă și Rusia, s-o transforme într-o colonie americană. Puternicele organizații PSD de la Mioveni, Târgoviște sau Buzău au anunțat că vor ieși în stradă să apere pe șeful Rusiei împotriva manipulărilor josnice venite din partea mass-media progresistă.

„Domnul Putin, știe toată lumea, a mai omorât câte un ziarist pe ici pe colo, a mai invadat o țară, dar a făcut și bine la oameni. El e un om drept, un patriot care-și apără țara și stă pavăză împotriva imperialismului american”, a declarat un vicepreședinte al PSD care, în linia lansată de alți membri ai partidului, a zis că e dispus să iasă cu mitraliera în piața Roșie să împuște oameni din opoziție dacă este cazul.

Floricica Dansatoarea a fost urcată de urgență într-o cursă specială cu direcția Moscova, în timpul zborului aceasta repetând noul refrenul „Unde este domnul Navalnîi, de ce nu vine domnul Navalnîi aici să dea explicații poporului care l-a ales”. Alexei Navalnîi, liderul opoziției ruse nu a putut fi contactat până la această oră, în beciurile poliției neexistând semnal la telefon.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Eftimie
27 martie 2017 13:03

Alte articole

Vezi mai mult