Cine spunea că neamţul e încet? Preşedintele a luat act de somnolenţa extremă a lui Dan Mihalache, şeful cancelarie prezidenţiale, iar sancţiunea nu va întârzia. Din păcate Dan Mihalache încă doarme şi nu poate fi demis, pentru că nu permite Constituţia să semnezi acte în stare de inconştienţă.iohannis_dan_mihalache_demitere.jpg

Surse de la Cotroceni spun că Dan Mihalache ar fi adormit în timpul ceremoniei de investire, când Iohannis a vrut să-i spună câteva cuvinte şi i-a ţinut un discurs care l-a adormit, iar Dan Mihalache doarme încă de pe atunci.

“Din când în când îi facem câte o injecţie cu adrenalină direct în inimă, ca să se trezească puţin şi să-şi semneze fluturaşii de salariu. Să ştiţi că ipostaza aceea din Serbia e trucată. N-a adormit în timpul şedinţei. El a dormit pe toată perioada vizitei oficiale în Serbia. L-am dus dormind, cu scaunul. A fost dificil la graniţă, că dormea, dar le-am spus că fiind diplomat are un statut special, poate trece graniţa şi în somn”, explică un angajat de la Cotroceni.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Tuesday, 20.10.2015 21:50 Politic

National Cinematografic