Dictatorul Rusiei, Vladimir Putin, a anunțat imediat după atentatul de la Ankara că va lua măsuri dure pentru ca astfel de evenimente să nu se mai producă. Putin a anunțat că va anexa Turcia, ca să nu mai fie nevoit să trimită ambasadori în această țară și să-i expună tot felul de riscuri. 

Vladimir-Putin-00976.jpg

„În Rusia astfel de atentate nu au loc pentru că cei care ar putea-o face s-au sinucis deja în cele mai interesante feluri. Ultimul extremist pe care l-am avut a fost găsit într-o intersecție în Moscova după ce și-a tras singur câteva sute de gloanțe în mașină și în cap. El a văzut cât de greșite îi sunt căile și a decis că asta este singura cale de a-și repara onoarea”, a declarat dictatorul rus. 

Procedurile de anexare vor începe cât mai repede, pentru că peste câteva săptămâni va veni Crăciunul ortodox de rit vechi și liderul Rusiei vrea să ofere un cadou frumos alegătorilor. „Sigur, e frumos în Crimeea când mergi la plajă, dar mult mai plăcut este să mergi în țara ta la plajă, în Antalya”. 

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 19.12.2016 22:52 Politic

National Cinematografic