Reacție promptă a lui Putin după asasinat: va anexa Turcia, ca să nu mai fie nevoie sa trimită ambasadori acolo

Dictatorul Rusiei, Vladimir Putin, a anunțat imediat după atentatul de la Ankara că va lua măsuri dure pentru ca astfel de evenimente să nu se mai producă. Putin a anunțat că va anexa Turcia, ca să nu mai fie nevoit să trimită ambasadori în această țară și să-i expună tot felul de riscuri.

„În Rusia astfel de atentate nu au loc pentru că cei care ar putea-o face s-au sinucis deja în cele mai interesante feluri. Ultimul extremist pe care l-am avut a fost găsit într-o intersecție în Moscova după ce și-a tras singur câteva sute de gloanțe în mașină și în cap. El a văzut cât de greșite îi sunt căile și a decis că asta este singura cale de a-și repara onoarea”, a declarat dictatorul rus.

Procedurile de anexare vor începe cât mai repede, pentru că peste câteva săptămâni va veni Crăciunul ortodox de rit vechi și liderul Rusiei vrea să ofere un cadou frumos alegătorilor. „Sigur, e frumos în Crimeea când mergi la plajă, dar mult mai plăcut este să mergi în țara ta la plajă, în Antalya”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
19 decembrie 2016 20:12

Alte articole

Vezi mai mult