Reacţie promptă după alegerea lui Trump: Scutul antirachetă de la Deveselu a fost întors în direcţia cealaltă

Deşi noul preşedinte al Statelor Unite ar putea dezlănţui haosul în orice clipă, putem sta liniştiţi! Guvernul României a adus asigurări că scutul antirachetă de la Deveselu a fost deja întors la 180 de grade.

“Situaţia globală fiind tulbure încă de pe atunci, am insistat ca scutul să fie montat pe un stand rotativ, pe care îl ungem zilnic cu vaselină. Astfel, dacă vine vreo rachetă neaşteptată din SUA, putem învârti scutul oricând e nevoie folosind această manivelă. Durează maximum 30 de secunde. Iată, tocmai l-am învârtit”, a declarat Grigore Şulea, tehnician antirachetă.

Deşi sucirea scutului nu e prevăzută în niciun acord internaţional, militarii NATO staţionaţi în Oltenia au declarat şi ei că nu se opun manevrei. “Vă înţelegem perfect. În plus, şi siguranţa noastră e în joc, că cine ştie ce-i trece prin cap nebunului”, a transmis colonelul american Dick Moe, golind o carafă de zaibăr cu cola.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
9 noiembrie 2016 13:41
Citește mai mult despre: alegeri SUA NATO scut antiracheta SUA trump

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult