În viitor, locuitorii sectorului 3 al capitalei nu vor mai mai avea de ce să se teamă când vine vreo inundație. Primarul Robert Negoiță a început deja construcția la o arcă de beton în care vor putea încăpea toți locuitorii, cu animalele lor de companie și cu mâncare. 

negoita arca.jpg

„Investiția este una mare, un miliard de lei, dar absolut necesară pentru locuitorii sectorului. Am ales betonul pentru că este cel mai potrivit material. După cum ați văzut deja, de când am umplut sectorul de betoane nimic nu mai trece prin el, nici apă, nici aer”, a explicat primarul Robert Negoiță. 

Acesta spune că pentru construcția obiectivului se vor folosi 300 de milioane de borduri, care vor asigura structura de rezistență.  „Pentru a amplasa schela construcției vom asfalta tot parcul IOR, să fie o suprafață plană. Vom folosi ciment dur, gros de un metru, să fim siguri că nu trece nici o picătură de apă pe-acolo”. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 19.09.2016 17:46 Politic

National Cinematografic