Reacții de bun simț după conferința de presă a șefului Jandarmeriei: ”Bagă-ți drapelul și icoanele în cur!”

Imediat după scârboasa conferință de presă susținută de colonelul Cucoș, așa-zisul șef al Jandarmeriei, dar în fapt căpetenia slugilor în uniformă a infractorului Liviu Dragnea, mii de români au ținut să transmită un mesaj: ”Cu tot respectul, bagă-ți drapelul ăla în cur, și toate icoanele alea, cât mai adânc, și mai ales pentru că suntem în an centenar, după cum chiar tu ai declarat!”.

”Șeful Jandarmeriei nu a dorit să răspundă la întrebările jurnaliștilor, existând riscul ca un om obișnuit e acolo să se ridice și să-l ia la bătaie pe șobolanul-șef al jandarmilor, aceasta fiind de fapt datoria oricărui om cinstit din această țară”, consideră politologul Decebal Popescu.

”Șobolanul cu nume de găină atinge o nouă culme a tupeului, lucru dificil de realizat în lumea servitorilor PSD-ului”, susține politologul Decebal Popescu despre colonelul Cucoș. Acesta explică josnicia jandarmilor: ”După ce tragi cu grenade lacrimogene și bați oameni pașnici, cu mâinile ridicate, la ce să te aștepți? La sinceritate?”.

Scris de Ionut
14 august 2018 20:08

Alte articole

Vezi mai mult