Reacţii la proteste: Patriarhul Daniel, Gigi Becali, Stephen Hawking, Copos şi Botezatu

Patriarhul Daniel: Mă îngrijorează numărul tot mai mare al protestanţilor din România. Tradiţional, noi suntem o ţară ortodoxă, care urmează dreapta credinţă, e inadmisibil să ne transformăm acum într-o ţară de protestanţi. Aud acum de unii care au alcătuit o listă cu 95 de revendicări şi au bătut-o în cuie în uşa Palatului Victoria. Cine sunt ei să conteste măsurile Guvernului Boc? Cu ordonanţele Guvernului nu te joci, cuvântul lui Zeus e sfânt.

Gigi Becali: Aştia care prosteastează nu sunt români adevăraţi, sunt nişte golani. Adevăraţii cetăţeni se poartă civilzat, nu ies în stradă să se bată cu jandarmii. De ce să schimbe acuma premierul din cauza că aşa vor nişte derbedei? Băsescu ar trebui să-i interzică, să nu le mai dea voie pe străzi. Dacă au abonamente pe RATB, să li se anuleze abonamentele!

George Copos: Ştiu că oamenii ăştia nu şi-au primit salariile la timp, unii au fost şi daţi afară din case, dar în curând o să le intre banii pe card. Asta e situaţia, nu mai sunt bani ca altădată, planeta se scufundă. Trebuie să aibă şi ei puţină răbdare.

Stephen Hawking: În 2020, se vor organiza proteste de stradă doar în spaţiu, să nu se mai blocheze traficul în marile oraşe. Protestatarii trebuie să ştie că nu sunt singuri în univers, mai există forme de viaţă inteligente care ies în stradă şi pe alte planete.

Cătălin Botezatu: Am văzut o grămadă de prostestatari în curu’ gol şi nu mi-a plăcut deloc. Sper că era din cauza frigului, a ploii. Cei care aveau haine pe ei erai îmbărcaţi ca vai de ei, fără gust, fără stil. Nu aşa se iese în centrul Capitalei, pe Calea Victoriei. Sărăciile astea de profesori nu impresionează pe nimeni. Trebuie să ai o ţinută, te respecţi în primul rând pe tine.

Iată ce a declarat Victor Ponta după ce moţiunea a picat la votul din Parlament: “Asta e, Boc şi-a dorit mai mult Palatul Victoria.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
27 octombrie 2010 16:54

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult