La scurt timp după ce şi-a etalat pe Facebook diploma de "absolvire a cursului de doctor honoris causa" de la o universitate obscură din Ucraina, Alexandru Cumpănaşu o comite din nou, de data asta cu un interes destul de clar.

cumpanasucalvitie.jpg
Pe scurt, Cumpănaşu şi-a publicat recent în mediul online "diploma de handicap", de pe urma căreia beneficiază de o reducere considerabilă la plata întreţinerii.

"Pare autentică, deşi e emisă de Ministerul Sănătăţii din Kosovo, iar la rubrica 'Dizabilitatea de care suferă pacientul' scrie doar 'calviţie fesieră'. Până la proba contrarie, n-am ce să fac şi trebuie să-l scutesc pe dl Cumpănaşu de întreţinere", declară administratorul blocului, nea Marcel.

"CA SĂ NU MAI SPECULEZE MERCENARII ŞI DUŞMANII PATRIEI CĂ NU AM STUDII SUPERIOARE", a adăugat Cumpănaşu, fluturându-şi încă o dată certificatul care atestă lipsa părului pe posterior.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Thursday, 17.10.2019 00:08 Politic

National Cinematografic