Recidivă. Mai mulţi bucureşteni n-au fost lăsaţi să intre în şedinţa primăriei, pe motiv că nu ştiu să fure şi încurcă

Circ la Primărie! Câţiva bucureşteni au fost daţi afară din sediul Primăriei Capitalei şi nu au fost lăsaţi să participe la şedinţă, pe motiv că ei habar n-au să fure şi n-au ce căuta în sală, că mai mult ar încurca. Au fost daţi afară şi consilierii USR, motivul fiind că “dacă ei nu fură, ar putea deveni martori într-o eventuală anchetă. N-are sens. Ce-o să facem, o să mergem toţi la puşcărie doar pentru că furăm nişte bani? E absurd”, a declarat un consilier PSD.

În sală au rămas doar consilierii PSD şi PNL, care au experienţă vastă la furat, şi la uşă sunt postaţi slugile lor, plăvanii de la Poliţia Locală, care stau geană să nu vină poliţiştii adevăraţi, ei fiind nişte impostori care uzurpă calităţi oficiale, pretinzând în mod fals că ar fi poliţişti.

Şedinţa a fost întreruptă în momentul în care a sosit o maşină cu bani de la Taxe Locale, şi pesediştii şi liberalii îi împărţeau între ei. Primarul Gabriela Firea şi-a rupt totuşi 2 minute pentru o scurtă declaraţie: “Ce să caute cetăţenii la şedinţă? Misiunea lor e încheiată în momentul în care şi-au plătit taxele. Noi decidem ce facem cu banii, că de-asta am fost aleşi”.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
9 iunie 2017 11:06
Citește mai mult despre: Firea furt primarie

Alte articole

Vezi mai mult