Record! Burduja, primul om care a reuşit să îi sufle cuiva în ceafă de la 3 kilometri

E 100% adevărat: Sebastian Burduja i-a suflat în ceafă lui Nicuşor Dan la alegerile pentru primăria Capitalei! Au confirmat-o inclusiv specialiştii Cărţii Recordurilor, care au venit la sediul PNL să studieze misteriosul fenomen.

Potrivit acestora, Burduja a spart recordul mondial de distanţă la suflat în ceafă, reuşind să îi sufle în ceafă de la 3 kilometri contracandidatului său.

„Un om normal, când îi suflă unui rival în ceafă, se află la 50 de centimetri de el, poate un metru dacă suflă tare”, spune Silvana Tomescu, pneumolog. „Rareori întâlnim oameni capabili să sufle în ceafă de mai departe: un metru, doi, poate zece. Dar aşa ceva n-am văzut în toată cariera mea, şi am consultat suflători profesionişti!”

„Recordul anterior era deţinut de un maratonist kenyan cu nasul foarte lung, care a reuşit să-i sufle în ceafă adversarului de la vreo 50 de metri, dacă nu mă înşel. Dar trei kilometri? Vă puteţi închipui ce plămâni are omul ăsta?”, şi-a dat cu părerea Nelu Guinness, ajutor de editor la Guinness Book.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
10 iunie 2024 17:30
Citește mai mult despre: burduja burdujanu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult