Record de senilitate! Petre Daea e primul om din istorie care a uitat cum se merge pe bicicletă

„Mersul pe bicicletă nu se uită niciodată”? Iată că se poate! În această dimineaţă, ministrul Agriculturii, Petre Daea, a devenit primul om din istorie care nu şi-a mai adus aminte cum se merge pe bicicletă, ridicând ştacheta sclerozei pentru demenţi de pretutindeni.

„Domnului Daea îi plăcea să dea ture prin cartier cu bicicleta, mai ales că se întâlnea cu vecinii şi putea să le povestească faimoasele lui halucinaţii”, spune Emil, şeful de cabinet al lui Daea. „Azi, probabil din cauza bucuriei că a trecut cu brio evaluarea lui Dragnea, i s-a ofilit acea parte din creier responsabilă cu pedalatul. Bietul de el a încercat să se suie pe bicicletă invers… Am încercat să-i punem roţi ajutătoare, dar totul e prea complicat pentru el.”

De acum înainte, Daea va fi plimbat într-un cărucior de supermarket, iar dacă cumva e numit de Dragnea prim ministru, nimeni nu-i va spune, ca să nu treacă iar prin emoţii atât de puternice.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
14 iunie 2017 09:06
Citește mai mult despre: Petre Daea

Alte articole

Vezi mai mult