Noapte grea pentru redactorii TNR! După ce am protestat în fața guvernului, ne-am reunit pentru o ședință de redacție nocturnă, ca să stabilim textul din această dimineață. Și, deși s-au făcut eforturi supraomenești pentru găsirea unei idei care să trateze cu umor mizeria făcută de marionetele lui Dragnea, în afara de ”Muie PSD!” nu ne-a ieșit nimic.

protest_guvern_muie_psd.jpg De fapt, au fost și alte idei similare cu ”Muie PSD!”, cu diverse urări pentru Dragnea, Iordache și Grindeanu, dar, din rațiuni de decență, acestea nu pot fi reproduse nici măcăr în internet. Și, pe deasupra, oricum e vorba de idei pe care cu siguranță orice român cu discernământ le-a avut sau, dacă nu, le poate intui foarte ușor.

Și pentru că redacția TNR crede în ideile sale, azi ne vom duce din nou în Piața Victoriei, ca să strigăm cât putem de tare ideea din noaptea trecută, ”Muie PSD!”. Și altele similare, tot despre ciuma roșie. Și sperăm să fiți și voi alături de noi în număr cât mai mare. Ne vedem în Piața Victoriei, la guvern!

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Wednesday, 01.02.2017 05:11 Politic

National Cinematografic