Redeschiderea parcului Drumul Taberei nu e cerută doar de miile de cetăţeni care protestează zilnic în dreptul intrării! Prin semnale de fum şi strigăte disperate, aceştia sunt susţinuţi şi de câteva sute de localnici blocaţi înăuntru acum 2 ani, la închiderea parcului.

drumul_taberei_redeschis_crusoe.jpg
Surprinşi de încuierea porţilor în anul 2013, cei circa 300 de oameni din Moghioroş au reuşit abia recent să ia legătura cu lumea de afară, după ce şi-au construit o staţie radio din beţe şi cabluri găsite pe aleile pustii.

“Îmi plimbam liniştit câinele când am auzit o poartă trântită”, povesteşte Decebal Popescu, unul dintre cetăţenii captivi în parc. “Nu-i nimic, doar m-au încuiat înăuntru, mi-am zis. Credeam că a doua zi mă vor scoate, dar au trecut doi ani şi încă n-am fost contactat de nimeni. Atunci m-am întâlnit cu alţii ca mine şi am format un mic trib. Supravieţuim pescuind în lac şi adunând castane şi ghinde. Uneori mai prindem şi o veveriţă. Atunci e sărbătoare! Cei mai bătrâni, ca mine, încă îşi amintesc viaţa în libertate, dar nu ne facem speranţe că o vom retrăi vreodată. Important e să ne descurcăm cu ce avem.”

“Apropo, e gata metroul?”, a întrebat bătrânul locuitor al parcului înainte ca semnalul să se piardă.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Tuesday, 05.05.2015 15:27 Politic

National Cinematografic