Referendumul, deja câştigat? Dragnea a ales întrebarea: “Doriţi graţiere, ulei, făină şi găleți?”

Liviu Dragnea nu vrea să lase nimic la voia întâmplării și ia toate măsurile ca să câștige referendumul pe tema grațierii anunțat de președintele Klaus Iohannis. În acest sens, infractorul condamnat definitiv din fruntea PSD a ales ce întrebare să fie pusă alegătorilor la referendum: ”Doriți grațiere, ulei, făină și găleți, dar și pensii și ajutoare sociale mai mari?”.

Mai mult, Liviu Dragnea spune că la referendum vor vota doar românii trecuți de 60 de ani și cei fără loc de muncă. ”Vor vota pensionarii, pentru că au maturitatea și înțelepciunea necesare să se pronunțe pe o temă atât de importantă pentru noi, dar și șomerii și asistații sociali, că ei au mult timp liber și se pot gândi pe îndelete la ce au de votat”, a explicat Liviu Dragnea.

Și ca să arate că n-a primit din întâmplare o condamnare definitivă pentru fraudarea unui referendum, Liviu Dragnea are pe masa de lucru multe alte scenarii care să-i garanteze victoria: să voteze fie doar cei cu buletin de Teleorman, fie exclusiv angajații Antena 3 și România TV sau, cel mai interesant scenariu, să voteze doar mustăcioșii de 54 de ani cu o condamnare la activ care au un palat în Alexandria, amantă de 24 de ani și conduc un partid plin de corupți.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Scris de Calin
25 ianuarie 2017 14:01
Citește mai mult despre: Dragnea referendum

Alte articole

Vezi mai mult