Referendumul din Crimeea, anulat din lipsă de cvorum! Băsescu, văzut la Kiev zâmbind ştrengăreşte

Deşi până ieri părea să se fi împăcat cu ideea că a pierdut Crimeea, Ucraina a dat Rusiei lovitura de graţie! Reunită în regim de urgenţă, Curtea Constituţională de la Kiev a anulat referendumul de săptămâna trecută pe motiv de lipsă de cvorum, iar Parchetul ucrainean a început anchetarea mai multor tătari din Simferopol, bănuiţi că au votat de două ori.

La scurt timp după anularea referendumului, martori oculari spun că Traian Băsescu ar fi fost prezent în Kiev, zâmbind pe sub mustaţă într-o manieră asemănătoare cu ceea ce internauţii de pretutindeni numesc “le epic troll face”.

Autorităţile de la Kiev au negat însă toate zvonurile privind implicarea Palatului Cotroceni în geopolitica locală. “Domnul preşedinte Traian Băsescu nu se află pe teritoriul Ucrainei şi în niciun caz nu ne-a dat sfaturi preţioase şi bine intenţionate privind referendumul din Crimeea. Serios”, a declarat Boris Huicenco, purtător de cuvânt al Curţii Constituţionale Ucrainene.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
19 martie 2014 11:03

Alte articole

Vezi mai mult