Referendumul, o formalitate. România are 14 milioane de proşti, nu doar 6, de câți e nevoie pentru validare

Doar naivii pot crede că referendumul medieval pentru redefinirea familiei nu va fi validat, avertizează reputatul analist Decebal Popescu. ”Un simplu calcul matematic ne arată România în toată hidoșenia sa: ca să treacă referendumul, e nevoie de 6 milioane de proști, cifră pe care românii efectiv o surclasează: avem 14 milioane de proști, dacă nu chiar mai mulți”, apreciază reputatul analist.

Decebal Popescu este de părere că zăcământul imens de prostie al României are legătură mai degrabă cu spațiul geografic al țării, nu neapărat cu ADN-ul românilor. ”Păi ia uitați-vă la ungurii noștri”, spune el, ”ei sunt uluitor de proști chiar într-o proporție mai mare decât românii. Ei votează PSD-ul lor, UDMR, în proporție de 90%. E ceva în aerul acestei țări, ceva care-ți dă prostie grămadă.”

În sprijinul acestei idei, reputatul analist dă exemplul românilor care pleacă din țară. ”Acei oameni pleacă și nu se mai întorc, pentru că odată ieșiți din norul de prostie din România încep să vadă lucrurile corect. Deci să nu mai aud prostia aia cu «România, grădina Maicii Domnului», că aici e grădina prostiei. Cât despre cei care aleg să rămână, le-aș spune doar atât: rămâneți proști, asta rămâneți!”

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
3 octombrie 2018 11:43
Citește mai mult despre: prostie referendum roman

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult