This website uses cookies. By continuing your navigation you agree with their use.

După momentul de maximă ipocrizie de acum câteva zile, când a vorbit în termeni respectuoși despre regele Mihai, Ion Iliescu n-a mai rezistat și și-a arătat adevăratele sentimente. Jigodia bolșevică a cerut ca avionul cu trupul regelui Mihai să fie întors spre Elveția. ”Nu l-am lăsat viu să intre în țară, dar nici mort n-are ce căuta aici!”, a răbufnit Iliescu.

iliescu_comunism_premier.jpg Bolșevicul a încercat inițial să-l convingă pe Dragnea să pună în practică ideea, prin sclavul său de la Ministerul Apărării, dar a fost refuzat, pentru că actuala jigodie din fruntea PSD este interesată strict de masacrarea legilor justiției și furatul de bani publici împreună cu haita lui de pesediști penali.

Ion Iliescu n-a renunțat însă la idee și a sunat de mai multe ori la Moscova, unde deși  a surprins plăcut cu rusa lui perfectă, nu a primit nici o susținere, așa că nu va primi tancurile și avioanele rusești cerute. În aceste momente, Ion Iliescu sună disperat la un număr de fix din Valea Jiului, dar deocamdată nu-i răspunde nimeni.

Scris de Calin | Wednesday, 13.12.2017 07:52 Politic

National Cinematografic