Reformă în PNL. Ca să te poţi înscrie în partid îţi trebuie recomandare de la doi membri PSD

Ca să oficializeze slugărnicia față de PSD, Alina Gorghiu și Vasile Blaga au anunțat că  de acum încolo în PNL vor intra numai persoane care au o recomandare scrisă de la cel puțin doi membri PSD. Astfel, spune Gorghiu, se elimină complet posibilitatea ca printre peneliști să se infltreze persoane care gândesc liber și care ar putea să fie critice la adresa derapajelor partidului.

”Doar așa putem conserva spiritul de turmă pentru care muncim eu și domnul Blaga”, spune Alina Gorghiu. ”Și am insistat pentru două recomandări pentru că e ușor să-i dai șpagă unui pesedist pentru o singură recomandare. Deci fie e o recomadare onestă, fie ai dat șpagă la doi pesedișt pentru ea, ceea ce deja înseamnă că ești demn să intri în PNL. Dacă ai dat deja de două ori șpagă ești exact ceea ce PNL-ul are nevoie.”

Desigur, vor fi și persoane exceptate de la această regulă. ”Cei care au o condamnare, fie ea și cu suspendare, buletin de Teleorman sau un IQ mic, care nu le permite să gândească independent, nu vor avea nevoie de nici o recomandare”, a anunțat Alina Gorghiu. ”Și, desigur, cei care au fost cel puțin 5 ani membri PSD, ar fi chiar culmea să nu-i primim fără recomandare.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
9 iunie 2016 13:03
Citește mai mult despre: Gorghiu idioti PNL vasile blaga

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult