Reformă! La ora de Atelier, băieții vor învăța să taie carnea, iar fetele să ruleze lipia de șaorma

Școala românească se adaptează în sfârșit la rigorile secolului XXI. Ministrul Educației a anunțat că începînd cu această toamnă elevii vor învăța ceva util în viață la orele de Atelier: băieții, să taie carnea pentru șaorma, iar fetele să ruleze lipia.

”Cine spune că trăim în era tehnologiei nu înțelege nimic din societatea românească”, spune ministrul Educației. ”Românii trăiesc în epoca șaormei, iar șaorma cu de toate este viitorul acestei nații. Când în România nu vor mai exista șaormării, înseamnă că spiritul românesc a murit. Trebuie să avem grijă ca asta să nu se întâmple niciodată!”

Ministrul Educației spune că prin exersarea aptitudinilor de șaormar de către elevi nu doar că asigurăm viitorul țării, dar și hrănim profesorii. ”Chiar dacaă salariile lor vor rămâne în continuare mici, măcar profesorii nu vor mai muri de foame”, spune ministrul. ”Pentru că, evident, profesorii vor trebui să mănânce șaormele elevilor, ca să le poată da o notă corectă.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
13 mai 2015 00:05

Alte articole

Vezi mai mult