Refuz după refuz! PSD a fost respins și de Bianca Drăgușanu: ”Nici măcar eu nu sunt atât de curvă!”

Ca să abată atenția de la hoții de pe listele lor, pesediștii încearcă de câteva zile să atragă în partidul lor vedete din diverse domenii. Operațiunea nu merge însă deloc bine. La scurt timp după ce au fost refuzați de gimnasta Cătălina Ponor, pesediștii s-au trezit cu un nou refuz: de la Bianca Drăgușanu.

”Îmi pare rău, dar nici măcar eu nu sunt atât de curvă”, le-a transmis Bianca liderilor pesediști. ”În politică se întâmplă lucruri halucinante. Mie, de exemplu, mi-ar fi rușine să las pe cineva să-mi facă ce-i face Dragnea lui Tăriceanu. Oi fi eu curvă, dar am și eu limitele mele, anumite lucruri n-o să le fac niciodată. Și sincer vă zic, că știu multe asistente TV, niciuna n-ar accepta să fie atât de curvă ca Tăriceanu. Exclus!”

”Se pare că e mult mai greu să convingi un om care n-a furat să intre în PSD decât să furi un milion de euro din banul public”, a oftat infractorul condamnat definitiv din fruntea PSD, Liviu Dragnea. Dar după ce și-a amintit câți asistați sociali și proști care preferă să nu meargă la vot sunt în România, lui Dragnea i-a revenit imediat zâmbetul la loc.

Scris de Calin
30 septembrie 2016 16:09
Citește mai mult despre: bianca dragusanu PSD

Alte articole

Vezi mai mult