Regele Belgiei spera să-l întâlnească pe omologul său, Florin Salam, nu pe Iohannis

Dezamăgire cruntă pentru regele Belgiei. Venit în vizită România, acesta se aștepta să fie întâmpinat de omologul său, regele Florin Salam, dar s-a trezit că în fața lui apare un plăvan cu privire tălâmbă, despre care a aflat ulterior că îl cheamă Klaus Iohannis și este președintele României.

Inițial, însă, regele Belgiei a crezut că Iohannis este fie un chelner, fie valetul lui Florin Salam. Abia când fanfara militară a început să intoneze imnul Belgiei și nu una dintre piesele lui Florin Salam regele Belgiei a realizat că a fost păcălit și că în loc de regele manelelor i-a fost adus la întâlnire un dubios despre care nu știa nimic.

Și de parcă asta nu era de ajuns, regele Belgiei n-a fost nici întâmpinat de copii, deși se pregătise din timp și avea buzunarele pline cu ciocolățele, pe care să le ofere micuților. El s-ar fi plâns unor apropiați că asta a fost cea mai dezamăgitoare și umilitoare vizită oficială de care a avut parte în viața lui și a promis că nu va mai pune niciodată piciorul în România.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
17 iunie 2022 12:38
Citește mai mult despre: Florin Salam iohannis rege

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult