La împlinirea a 95 de ani, îndrăgitul monarh al românilor nu conteneşte să surprindă! În această dimineaţă, Majestatea sa şi-a întâmpinat oaspeţii cu un discurs răspicat şi elocvent, uimindu-i pe toţi cei care se aşteptau să sune tot ca Chacarron Macarron.

regele_mihai_minge.jpg
Secretul? Potrivit apropiaţilor săi, în urmă cu câteva seri, când se spăla pe dinţi, regele a reuşit să dizloce în sfârşit mingea pe care o ţinea în gură din primăvara lui 1924.

“Istoricii spun că, pe când era doar un tânăr prinţ pasionat de tenis, dar şi o fire curioasă, Majestatea sa a vrut să afle ce gust au mingile şi a înfulecat-o pe cea mai frumoasă”, explică şambelanul Costică de la Săvârşin, un bun cunoscător al trecutului Casei regale. “Din păcate, pentru că gâtlejul regal era prea îngust, n-a reuşit niciodată să o înghită complet. De aceea, când vorbea, ziceai că geme un tapir prins în capcană.”

După ce va fi spălată, transmit surse din Casa regală, mingea de tenis va fi aşezată în vârful coroanei regale, drept învăţătură pentru generaţiile viitoare.Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Timesnewroman.ro, acum și în format print. Almanahul TNR, 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Tuesday, 25.10.2016 18:10 Politic

National Cinematografic