Pandemia de coronavirus afectează omenirea nu doar fizic sau economic, ci, se pare, și din punct de vedere geopolitic. De curând confirmat pozitiv cu COVID-19, prințul Charles a primit încă o veste rea: mama sa l-a confirmat și ca prinț pentru încă o lungă perioadă, poate chiar definitiv.

regina_elizabeta_razand.jpg Surse din anturajul reginei Elisabeta informează că aceasta a pufnit în râs când a aflat că fiul ei e infectat cu coronavirus: „Hai că-i bine, măcar așa o să poarte și el o coroană pe lumea asta. Păi ce, doar n-am luat-o razna să-l fac vreodată rege pe mucosu’ ăsta – acum și la propriu! Dacă nu-i în stare să se păzească nici pe el, cum ar putea să aibă grijă de supuși în caz de vreo buleală mai nasoală?! Și doar i-am zis fraierului de-atâtea ori de când s-a-mpuțit treaba prin toată Europa – măi mamă, ai grijă ce filfizon de-ăsta regal strănută pe lângă tine, ia-ți și tu un fular mai gros, spală-te bine după ce pui mâna pe orice – mai ales pe Camilla...”, ar fi spus Elisabeta a II-a cu năduf.

Apropiații reginei au surprins-o făcându-și cruci mari, bătând mătănii și felicitându-se euforic pentru inspirația de-a nu fi abdicat până acum în favoarea „băbălăului de fi-miu. Cum venea el milogindu-se că «mum, hai mai lasă-mă și pe mine să fiu rege, că matale ai prestat destul»! Știu io de ce tot miorlăia după coroană, că-l freca la melodie clonțoasa aia de-a pus mâna pe el tocmai că se visa regină. Na, acu’ poartă-i coroana! Păi băăă, tu cu fața aia vrei să fii rege? Nu te uiți la tine ce moacă de bidon turtit ai? Mă mir că te-a băgat și virusu-n seamă!”, a continuat Elisabeta cu miștourile regale, după care a răspuns la un telefon urgent: „Alo, ce faci, mucea? I-e umpic răuț la prințișor? LOOOL!”

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Harald | Friday, 27.03.2020 19:22 Politic

National Cinematografic