Gata cu umilinţa de la casă. Mega Image nu-ţi mai dă cu ăia 5 lei pe la nas, ci vine cu ceva concret. Pentru că Iohannis e bolnav mintal şi are obsesia să decoreze încontinuu, Mega Image a decis să profite şi au făcut o înţelegere. Dacă eşti al patrulea la casă, preşedintele vine imediat şi îţi dă o decoraţie, la alegere.

decorat-mega-image-casa.jpg

Dacă eşti într-un Mega Shop&Go sau un Mega normal, nu vine Iohannis personal să te decoreze, trebuie să te duci tu la Cotroceni în maxim 30 de zile. Dacă eşti într-un Concept Store, vine preşedintele personal şi îţi pune decoraţia în piept şi te vei simţi extrem de special, alături de zecile de mii de români decoraţi de Iohannis

“Eram al patrulea la casă la Concept Store Gemeni şi am zis să fiu şi eu mai tupeist. Am strigat să mai deschidă o casă şi au zis să am răbdare. În 5 minute s-au auzit sirenele, venea preşedintele cu coloana oficială. Am primit Steaua României în grad de mare Comandor. Cel din spatele meu a primit Virtutea Militară, că avea o geacă de camuflaj pe el, de la un second-hand. A avut bulan”, spune Robert Acrişor, român decorat de Iohannis în Mega.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Tuesday, 29.12.2015 14:58 Politic

National Cinematografic