Dacă până acum au existat doar propuneri, acum în sfârșit știm sigur ce urmează după ce expiră starea de urgență: începând cu 15 mai românii vor recâștiga libertatea de odinioară, doar că nu toți deodată. 

relaxare_dupa_covid.jpg ”Am fi inconștienți să relaxăm din prima măsurile pentru toată lumea”, a anunțat președintele Klaus Iohannis. ”Așa că, în primă fază vor avea voie să iasă oricând din casă și să călătorească fără restricții doar românii al căror nume începe cu literele A și I. Dar nu toți dintre aceștia, ci doar cei care au dovada c-au votat la ultimele alegeri, pentru că vrem să primească acest drept doar cetățenii cu spirit civic.”

Traian Băsescu e revoltat, considerând că Iohannis a profitat de poziția lui și, în loc să aibă libertate totală cei cu litera A și B, au primit cei cu litera A și I doar ca să poată Iohannis călători cât și unde vrea. ”Și nici birturile nu vrea să le deschidă, încept să cred că omul ăsta are ceva cu mine”, a spus Traian Băsescu.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Wednesday, 29.04.2020 07:57 Politic

National Cinematografic