Mișcările de la vârful guvernului au reverberat puternic în economie, până la nivelul străzii, mai ales a străzilor din jurul Guvernului. Unde până nu de curând erau zeci de birturi de cartier care trăiau în speranța potului cel mare, o vizită inopinantă a premierului, s-au pus obloanele la geamuri. Mai mult, o parte din aceste cârciumi s-au transformat în coaforuri.

bar coafor guvern.jpg

„Pe-aici, pe stradă, mirosea până în strada Paris a drojdie de bere, spirt și pișat pe perete. Acum duhnește de-ți mută nasul a ojă și fixativ”, a povestit Pandele Hriscu, un locuitor al zonei. Cel mai important salon de coafură din zonă, deschis recent, este unul pe placul prim-ministrului României, fiind singurul care încă mai folosește bigudiuri de tablă, alea bune, rezistente, cum se făceau pe vremuri. 

Se așteaptă ca premierul Viorica Dăncilă să petreacă mult timp în coaforurile din zonă, întrucât la guvern nu pare să aibă foarte multe de făcut. În schimb, doamnele care frecventează aceleași stabilimente vor fi printre cele mai informate cucoane din București, știind tot timpul ce se întâmplă în dedesupturile guvernării PSD.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 22.01.2018 14:53 Politic

National Cinematografic