Remus Cernea face dezvăluiri despre orientarea sa sexuală: “Sunt labagiu”

Deputatul Remus Cernea a anunţat că va organiza o conferinţă de presă peste două săptămâni pentru a explica orientarea sa sexuală. Cu toate acestea nu a reuşit să se abţină şi a dezvăluit, mult înainte, ce-i place la sex. “Nu e nici un secret, sunt labagiu”, a spus fostul deputat USL, actualmente deputat al unui partid verde.

“M-au surprins şi amuzat deopotrivă zvonurile cum că aş fi homosexual. Sigur, mă lupt pentru drepturile lor şi locuiesc în Bucureşti, unde e o grămadă de tineri pretind că-s aşa, că pare mai cool. Dar eu am locuit mult timp cu părinţii şi nu prea aveam cum să aduc pe cineva acasă”, a explicat Cernea. Acesta a explicat că, în cazul său, orientarea sexuală a fost o alegere şi nu o boală.

“Societatea nu priveşte cu ochi buni pe cei care au această orientare sexuală dar vă asigur că este una din cele mai sănătoase cu putinţă. Este sigură, nu iei boli, ajută la circulaţia sanguină şi, nu te trădează niciodată”, a spus Cernea. Deputatul a explicat că foarte mulţi din colegii săi din parlament au această orientare sexuală dar “majoritatea nu recunosc deşi li se vede pe faţă”.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

18 iunie 2013 04:33

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult