Remus Cernea, mulţumit de rezultatul vizitei în Taiwan: „Mi-am luat abibaşi originali”

Vizita semi-clandestină a deputatului Remus Cernea în Taiwan, alături de alţi colegi ai săi, a fost un real succes, dacă e să ne luăm după declaraţiile acestuia. „Am reuşit, şi eu, în sfârşit, să-mi iau o pereche de Abibaşi originali şi un casetofon Pawasonic de la mama lui”, mărturisit Cernea pe pagina sa de Facebook.

Ca mulţi alţi români, şi Cernea s-a confruntat cu spinoasa problemă a produselor contrafăcute, care au invadat piaţa românească. „Abibaşii de la Dragonul Roşu sunt, toţi, nişte falsuri ordinare, făcute probabil pe vapor. De fapt, orice produs de-acolo e la fel. Ţin minte că acum cinci ani mi-am luat un trening Mike, foarte mişto, ca să aflu dup-aia că este o făcătură. Acum am bani, îmi permit şi eu lucruri de calitate”.
Taiwanul este recunoscut pe plan mondial pentru calitatea produselor sale, mai ales a echipamentelor electronice. Reprezentanţii statului asiatic i-au promis lui Cernea că, dacă doreşte, pot să-i facă chiar şi o Roşie Montană artificială, cu beculeţe, pe care s-o poată salva de fiecare dată când are pofte carnale şi nu are cu cine să şi le satisfacă.

 

9 august 2013 06:08

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult