Remus Cernea, privilegiat de noua lege anti-fumat! Pentru că are blană, poate fuma afară şi iarna

Milioane de români vor fi afectaţi de noua lege împotriva fumatului în spaţiile publice, dar nu şi veşnicul rebel Remus Cernea! Chiar dacă ţigările nu vor mai fi permise în sediul Parlamentului, acesta a fost înzestrat de natură cu o blană groasă, călduroasă, mulţumită căruia va putea fuma în grădina Casei Poporului chiar şi în toiul iernii, printre troiene.

Constrânşi de situaţie să adopte legile anti-fumat, mulţi parlamentari sunt invidioşi pe Cernea de pe acum. “Nici nu ştiu dacă e fumător, că ne intersectăm rar, dar aş da orice să am la iarnă blana aia miţoasă, ca să pot sta în faţa porţii la câte ţigări vreau fără să-mi degere mâinile”, a comentat senatoarea Cristiana Anghel, cunoscută pentru tabagismul ei feroce. “Zgonea a propus să-l jupuim, dar eu sunt convinsă că îl putem tunde ca să ne facem pulovăre. E mai sustenabil aşa.”

“Nu înţeleg care e problema lor”, a răspuns Cernea. “Prin meditaţie şi concentrare, dar mai ales mâncând multă miere şi zmeură, oricine poate avea o blană ca a mea. Cât despre ieşit la fumat, să fim serioşi… eu prefer să hibernez iarna.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
12 noiembrie 2015 12:15
Citește mai mult despre: fumat Remus Cernea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult