Remus Cernea reînfiinţează partidul istoric „Albă ca Zăpada” al Brătienilor

Scena politică românească a fost zguduită de ieşirea lui Remus Cernea din Partidul Verde, singurul partid din România care practic are ţara în mână.

Deşi şocant, acest abandon este oarecum explicabil având în vedere că Partidul Verde nu depăşise deloc 70 % în intenţiile de vot ale românilor. Dar deloc! Analiştii politici sunt însă de părere că Remus Cernea a părăsit partidul numai pentru a se dedica unui proiect politic mai ambiţios, iar această ipoteză s-a confirmat imediat.

„Plănuiesc să coagulez forţele umaniste şi să reînvii un partid politic cu tradiţie, respectiv partidul istoric Albă ca Zăpada, adevăratul urmaş al partidului Brătienilor”, a declarat Remus Cernea pentru TNR. După previziunile profetului Sebastian Lăzăroiu, în 2012 un partid verde numit Albă ca Zăpada va ajunge direct la putere, depăşind clar alte poveşti celebre, precum Scufiţa Roşie sau Capra cu trei iezi. Remus Cernea şi-a motivat însă opţiunea mult mai modest, spunând că, „a fi preşedinte e o chestiune de gusturi. Ştiu că unora nu le place să fie preşedinte, dar mie îmi place. De-aia mi-am şi lăsat barbă şi ascult Pink Floyd. E dreptul meu. „remus_cernea_si_biroul_executiv

Scris de TNR
21 septembrie 2010 17:09

Alte articole

Vezi mai mult