Remus Cernea : „Tinerii din ziua de azi nu au cei 37 de ani de acasă!”

După ce Remus Cernea a chemat jandarmii să aresteze un tânăr care îl jignise la un concert rock, invocându-şi calitatea de demnitar al statului român, noul consilier al premierului s-a lansat într-o serie de declaraţii-şoc la adresa tineretului din ziua de azi. „Sunt nişte pletoşi fără niciun Dumnezeu care nu ştiu decât să protesteze. Nu merg la Biserică, ascultă tare muzică satanistă, arată ca nişte nespălaţi. Ca să folosesc un clişeu, nu au cei 37 de ani de acasă, aşa cum am eu.”

Remus Cernea spune însă că principala vină le aparţine părinţilor: „Pe la 25-30 de ani îşi dau copiii afară din casă şi-i trimit la muncă, normal că cei mici ajung în halul ăsta, de nu se mai înţelege nimeni cu ei. Le distrug practic spiritul în felul acesta, aruncându-i afară din căminul părintesc în mod prematur, când toată lumea ştie că abia după 40 eşti cât de cât pregătit să iei viaţa în piept pe cont propriu.”

Consilierul premierului Ponta le-a făcut aceste declaraţii ziariştilor din balconul apartamentului părinţilor săi, fiind închis în casă o săptămână ca pedeapsă pentru că s-a dus la concert fără să le spună.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
18 iunie 2012 14:06

Alte articole

Vezi mai mult