Remus Cernea visează să devină candidat

Candidatura lui Remus Cernea pentru alegerile parţiale din Colegiul 19 a fost respinsă de Biroul electoral municipal. Bineînţeles, tânărul o să insiste, el ştie că atunci când BEM spune nu, înseamnă de fapt da. O să vină cu flori la judecătorii membri ai Biroului electoral municipal, o să le facă noaptea declaraţii patetice, politicianiste, el stând afară, în ploaie, sub fereastră.

Interesant e că, din spusele purtătorului de cuvânt al BEM, Remus Cernea n-a făcut practic nimic, ne vine greu să credem că a vrut măcar să candideze.

„El nu a avut depusa la dosar nici lista de sustinatori, nici taxa de depozit de 3.000 lei drept garantie pentru participarea la alegeri si nici nu face parte dintr-un partid cu reprezentare parlamentara”, a declarat Iulian Ivan, purtătorul de cuvânt al BEM.

Vă dați seama că asta e abia faza în care politicianul mimează interesul pentru funcție, pentru candidatură, pentru responsabilități. Încă de pe acum îl doare la bască. Probabil dacă, prin absurd, ar câștiga vreodată alegerile, în secunda imediat următoare ar pleca, pentru un binemeritat concediu de patru ani, pe o insulă din Polinezia Franceză, unde ar aștepta liniștit să-i intre banii pe card. Alegătorii lui, ăia care sunt, își pun practic speranța în părinții lui Remus Cernea, singurii care-l mai trimit să-și facă temele.

 

 

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
7 aprilie 2010 12:30

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult