Repatriaţi aurul! Cum altfel să facem statuia de 15 metri din aur a lui Dragnea?

Proiectul de repatriere a aurului din rezerva BNR a fost explicat pe larg de PSD. Liderii partidului promit transparenţă totală în ce priveşte destinaţia aurului. Acesta va fi folosit pentru construirea unei statui de 15 metri înălţime, care va fi amplasată în rondul de la Universitate, ca să ştie toată lumea unde este aurul. Decizia firească a fost ca statuia să-l înfăţişeze pe Liviu Dragnea, cel care a adus România acolo unde e acum.

“Argumentele BNR că celelalte ţări nu ne vor crede că avem aurul sunt false. Toată planeta va şti unde e aurul României: în statuia glorioasă, imensă, a conducătorului nostru, Liviu Dragnea, la Universitate, un loc simbolic, unde ştim cu toţii că parcă lipsea ceva”, explică Şerban Nicolae. În semn de omagiu, o parte din aur va fi direcţionată către repararea danturii conducătorului.

“Oportunitatea repatrierii aurului este evidentă. Au trecut 30 de ani de la Revoluţie, un moment mai important decât Centenarul. Liviu Dragnea a adus cea mai mare creştere economică, a redat zâmbetul a milioane de pensionari cu pensii speciale. A vrut să crească alocaţiile copiilor, dar nu e lăsat de Iohannis. Sunt sute de argumente pentru care Dragnea merită o statuie colosală în inima Capitalei”, susţine Codrin Ştefănescu.

Există însă şi zvonuri că Dragnea vrea să facă nunta anul acesta şi ar vrea ca miile de invitaţi să primească tacâmuri din aur masiv, aşa cum se cuvine într-o ţară bogată.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
28 februarie 2019 14:25
Citește mai mult despre: aur rezerva BNR statuie universitate

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult