Considerată o idee proastă de Banca Naţională, legea repatrierii aurului vine la pachet cu nişte măsuri care vor deranja cu siguranţă multă lume! Potrivit proiectului votat ieri în Senat, cetăţenii români cu dinţi de aur care au domiciliul în străinătate vor fi obligaţi să revină în ţară până cel târziu la data de 1 mai.

dinti_de_aur_repatriati.jpg "Potrivit legii, există şi varianta să-mi scot dinţii şi să-i trimit acasă prin poştă, dar eu unul n-am încredere în poştaşi. Îi şi văd rânjind cu gura plină de dinţi de aur, pretinzând că ne-au pierdut plicurile", spune Marcel, român cu 2 măsele de aur stabilit în Londra.

La aflarea veştii, câteva grupuri de români din Spania s-au luat la bătaie. "Nu erau certaţi, pur şi simplu voiau să-şi scoată dinţii ca să şi-i ascundă", spun autorităţile locale din Castellón.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 02.04.2019 16:04 Politic

National Cinematografic