Angajații de la Dacia Mioveni protestează că n-au autostrăzi, dar ce, aia e mașină? Protestatarilor li s-a dat aceeași replică: faceți un Logan cu cutie automată și pe urmă discutăm și de autostradă. Un jurnalist prezent la proteste le-a spus-o cu tupeu celor de la Dacia: ”Mașina nu zdrăngăne de la drumurile proaste, ci pentru că nu îi strângeți bine șuruburile de la motor”.protest_dacia_mioveni.jpg

Angajații nu se tem de amenințările conducerii fabricii. ”Ce dacă fabrica se mută în Maroc? Noi ne-am interesat deja de chirii în Rabat și Casablanca. Asta e, muncim și în Maroc. Parcă în Mioveni e mai bine!”, spun angajații.

”De bine de rău ne descurcăm. Mai furăm o bucșă, mai o oglindă, le dăm pe Okazii. S-o recunoaștem: nimeni nu vine la Dacia să muncească pentru salariu”, a declarat Robert Acrișor, maistru. Conducerea Dacia Mioveni se scuză pentru absența modelelor cu cutie automată: ”Acestea teoretic există, dar au tot cutie manuală, pentru că cele automate se fură”.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Friday, 17.04.2015 11:33 Politic

National Cinematografic