Veselie mare printre frații noștri de peste Prut. Camioanele cu ajutoare trimise din România au avut un mare succes la Chișinău, fiind păstrate cu totul de moldoveni. Marfa din camioane, în schimb, n-a fost tocmai pe placul moldovenilor: au păstrat doar spirtul și-au aruncat măștile, halatele și restul materialelor de protecție.

camioane_republica_moldova.jpg ”România e prima țară care s-a gândit să ne trimită camioane, lucru care ne-a luat complet prin surprindere”, a spus șeful guvernului de la Chișinău.”Dar le vom păstra, bineînțeles. I-am ruga însă pe frații noștri români să ne trimită și niște piese de schimb pentru ele, că poate se mai strică. Și cu ocazia asta să ne mai trimită și spirt, ca să udăm prietenia româno-moldovenească.”

Statul moldovean nu vrea să rămână dator și spune că s-a gândit deja la ce să trimită în România. ”În câteva zile, maxim o săptămâna, o să trimitem sticlele goale de spirt în România, ca să fie umplute la loc”, a dat asigurări premierul moldovean.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Thursday, 07.05.2020 14:48 Politic

National Cinematografic