Îmbulzeală de nedescris în această dimineață la sediul DNA.  Resemnați după ce Victor Ponta a pierdut alegerile prezidențiale, câteva mii de pesediști au decis să vină de bunăvoie la DNA. ”De ce să amânăm inevitabilul? În cele din urmă, tot aici am fi ajuns” spun la unison pesediștii veniți la DNA.

pesedisti la dna.jpgDe la pesediști care au furat sume derizorii, din bugetul unei comune teleormănene și până la greii partidului, care au dat tunuri de milioane de euro, cu toții s-au prezentat la DNA. Printre ei, Dragnea, Năstase sau Radu Mazăre. Unii spun că la coadă s-ar fi așezat chiar și Ion Iliescu, dar această informație nu a fost deocamdată confirmată oficial.

Evident, nu au lipsit nici incidentele. Pesediștii s-au plâns că numărul procurorilor este mult prea mic și coada merge foarte greu. ”Zici că-s la vot în diaspora”, s-a enervat Liviu Dragnea, prezent pentru fraudă electorală. ”Numărul procurorilor ar trebui să fie cel puțin de zece ori mai mare, doar noi suntem de la PSD: nu doar că suntem mulți, dar și furăm mult și des.”

Times New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV! Dacă ai ratat ediția specială de duminică, dedicată alegerilor, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Monday, 17.11.2014 05:18 Politic

National Cinematografic