Resemnați! După ce Ponta a pierdut alegerile, mulți pesediști s-au prezentat azi de bunăvoie la DNA

Îmbulzeală de nedescris în această dimineață la sediul DNA. Resemnați după ce Victor Ponta a pierdut alegerile prezidențiale, câteva mii de pesediști au decis să vină de bunăvoie la DNA. ”De ce să amânăm inevitabilul? În cele din urmă, tot aici am fi ajuns” spun la unison pesediștii veniți la DNA.

De la pesediști care au furat sume derizorii, din bugetul unei comune teleormănene și până la greii partidului, care au dat tunuri de milioane de euro, cu toții s-au prezentat la DNA. Printre ei, Dragnea, Năstase sau Radu Mazăre. Unii spun că la coadă s-ar fi așezat chiar și Ion Iliescu, dar această informație nu a fost deocamdată confirmată oficial.

Evident, nu au lipsit nici incidentele. Pesediștii s-au plâns că numărul procurorilor este mult prea mic și coada merge foarte greu. ”Zici că-s la vot în diaspora”, s-a enervat Liviu Dragnea, prezent pentru fraudă electorală. ”Numărul procurorilor ar trebui să fie cel puțin de zece ori mai mare, doar noi suntem de la PSD: nu doar că suntem mulți, dar și furăm mult și des.”

Times
New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe
Prima TV! Dacă ai ratat ediția specială de duminică, dedicată
alegerilor, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
17 noiembrie 2014 03:11

Alte articole

Vezi mai mult