Respect! Cristi Borcea pune presiune pe judecători, să i-o trimită odată la închisoare pe Elena Udrea

Cristi Borcea începe să-și piardă răbdarea! S-a bucurat la finalul lui martie, când Elena Udrea a primit 6 ani cu executare, dar iată că au trecut peste 4 luni și Udrea este tot în libertare, în așteptarea recursului. Așa că, sătul să tot aștepte condamnarea definitivă a Elenei Udrea, Borcea a început să pună presiune pe judecători.

”Dacă nu mi-o trimiteți odată în închisoare, cineva din magistratură va rămâne gravidă”, a tunat Cristi Borcea la adresa unei judecătoare implicată în dosar. ”Stau deja de peste 4 luni pe uscat, aici în închisoare n-a mai venit nici o prospătură, iar răbdarea mea nu este infinită. Așa că haideți odată cu condamnarea lui Udrea, că altfel declanșez jihadul în sistemul juridic, una nu va rămâne neînsărcinată.”

Și nu doar Cristi Borcea pune presiune pe judecători, ci și ceilalți deținuți ai închisorii. Sub protecția anonimatului, unul dintre aceștia a dezvăluit că efectiv le e frică să mai închidă noaptea un ochi, mai ales de când Borcea a anunțat că începe să își piardă răbdarea și nu mai rezistă mult pe uscat. ”Ăsta e în stare să ne ardă pe noi dacă n-o primește pe Udrea”, s-a plâns acesta.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
1 august 2017 16:08
Citește mai mult despre: borcea inchisoare udrea

Alte articole

Vezi mai mult