Respect! Drapelul lui Avram Iancu a fost cumpărat de marele patriot George Soroș

Vestea că George Soroș este cel care a cumpărat steagul lui Avram Iancu în urma unei licitații recente le-a adus bucurie și, mai ales, ușurare tuturor românilor care își iubesc istoria și țara. ”Respect, George Soroș! Tu ești arhetipul omului frumos pe care-l aveam în gând în cartea mea. Bunul Dumnezeu să te binecuvânteze!”, a reacționat marele român Dan Puric.

Toată lumea este de acord că, prin acest gest, George Soroș a dovedit încă o dată, dacă mai era nevoie, cât de mult iubește poporul român. ”Pentru că în astfel de momente, în care obiectele străbunilor noștri care au luptat eroic împotriva asupritorilor sunt scoase la vânzare se văd adevărații eroi ai patriei. Aici se vede cine are românism în ființa lui și cine nu”, a apreciat același Dan Puric.

George Soroș a virat deja prima parte din suma care depășește 100.000 de euro, achitând în forinți echivalentul a 50.000 de euro. Restul sumei va fi virat de marele iubitor al României, George Soroș, la începutul săptămâni viitoare, în șekeli. ”Totul va fi plătit la cursul șekel-euro al băncii din Tel Aviv, pentru a nu exista nici un fel de discuții ulterioare”, a precizat marele filantrop, în cadrul unei conferințe de presă susținută la Budapesta.

Scris de Calin
5 februarie 2016 19:02
Citește mai mult despre: patriot Soros

Alte articole

Vezi mai mult